Informarea corectă a utilizatorilor acestui site este importantă pentru noi, așa că o să vă explicăm ce date colectăm de la dumneavoastră, cum le folosim, în ce scop le folosim și care sunt drepturile dvs. în acest context.

Este important de spus la ce ne referim când folosim expresia DATE PERSONALE: orice dată despre o persoană fizică, ce poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice Număr de Identificare, orice informații despre Localizare și orice alt identificator online, precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.

Vă asigurăm că siguranța datelor dvs. este o prioritate pentru noi și că folosim aceste date pentru a vă putea trimite oferte personalizate în legătură cu serviciile noastre de traduceri și interpretariat, sau pentru a vă trimite comenzile prin email.

Iată cum folosim datele dumneavoastră:

Adresa de email

În cazul în care ne-ați furnizat adresa de email, o vom folosi pentru a vă trimite emailuri de informare, pentru a vă trimite oferte personalizate în legătură cu serviciile noastre de traduceri și interpretariat, sau pentru a vă trimite comenzile prin email.

Numele și prenumele

În cazul în care ne-ați furnizat Numele și prenumele dumneavoastră, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primiți de la noi. De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia un contract de prestări servicii.

Numărul de telefon

În cazul în care ne-ați furnizat Numărul de Telefon, folosim aceste date pentru a vă putea contacta rapid, în diverse scopuri (pentru a vă ghida cum să ajungeți la sediul nostru, pentru a stabili rapid o întâlnire, pentru a vă cere anumite informații de care avem nevoie într-un termen foarte scurt etc)

Numele companiei

În cazul în care ne-ați furnizat numele companiei pentru care lucrați, sau pe care o administrați, folosim aceste date doar pentru a încheia un contract de prestări servicii sau pentru a vă putea emite factura fiscală.

Datele de facturare

În cazul în care ne-ați furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal, Funcția Reprezentantului Legal), folosim aceste date doar pentru a încheia un contract de prestări servicii sau pentru a vă putea emite factura fiscală.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ați fost de acord să colectăm detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a afla cum folosiți site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca dumneavoastră să găsești mai ușor informațiile pe care le căutați.

Iată care sunt drepturile dumneavoastră în contextul colectării și prelucrării datelor:

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele dumneavoastră;
  2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dumneavoastră;
  3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dumneavoastră;
  4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre dumneavoastră;
  5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;
  6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor personale către dumneavoastră sau către un alt operator;
  7. Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor dumneavoastră, către organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, vă rugăm să ne trimiteți un email la următoarea adresă: office@proact.ro .